Stresset for mye mot slutten – Larvik
Alma Hasanic Grizovic. Foto: Svein André Svendsen

Stresset for mye mot slutten

Larvik tapte den første av sesongens to kamper mot Flint, i det som kan bli et viktig nøkkeloppgjør denne sesongen. Larvik ledet til pause, men tapte 18-22.

Oppgjøret i Slagenhallen startet veldig målfattig og det sto 1-1 etter ti minutter. To gode forsvar og to gode målvakter ga utslag.

Guro Ramberg fikk en vridning i venstre kne på en kontring og var ferdigspilt for dagen etter bare fem minutter.

Flint overtok ledelsen på 11-10 fem minutter etter sidebytte etter scoring av dagens Flint-jente, Henriette Jarneid, som senere ble kåret til banens best spiller med totalt sju mål.

Det var uavgjort et par ganger rett etterpå, men Flint ga aldri fra seg ledelsen igjen.

– Jeg var veldig skuffet etter kampen. Nå må vi dra hjem og alle må se seg selv i speilet og komme på trening og vite hva neste arbeidsoppgave er. Vi må bli ferdig med dette her og se mot neste kamp, sier Alma Hasanić Grizović.

– Jeg tror vi stresser litt de siste ti minuttene. Jeg stusser litt over det. Vi har så gode spillere og en god plan, men det blir for mye stress. Vi hadde god kontroll bakover, det må vi ta med oss, sier sisteskansen.

Tine Stange kom inn i Larvik-forsvaret etter pause, men hun måtte konstatere at det var Flint som fant de beste løsningene.

Det var en debutant i dagens oppgjør også. Alvilde Riiser Hegge ble den 154. spilleren som har representert Larvik Håndballklubb i eliteserien.

Alvilde Riiser Hegge. Foto: Svein André Svendsen

Flint–Larvik 22-18 (7-10)