Må få tilbake intensiteten – Larvik
Foto: Svein André Svendsen

Må få tilbake intensiteten

Søndag gjelder det å finne tilbake til intensiteten i forsvar. Det sier Elinore Johansson foran Tertnes-kampen.

– Det blir en spennende kamp søndag. Vi har fortsatt ingen ting å tape og er veldig revansjesugne etter tapet for Flint forrige uke. Jeg ser alltid frem til å spille for hjemmesupporterne våre og møte et nytt lag. Taktikken foran Tertnes-kampen er satt og vi har sett på video, forteller Larviks nummer 7.

– For oss gjelder det å finne tilbake til intensiteten i forsvaret fra start, for det er der vi setter sikkerheten som vi tar med oss i angrep. Holder vi oss innefor rammene våre og gjør det vi har blitt enige om så kommer det til å bli en jevn og kul kamp å spille. Jeg ser frem til søndag, sier hun.

– Vi venter fortsatt på våre to første poeng i den øverste divisjonen, men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves.

Etter tre serierunder er Larvik på 11. plass på tabellen, Tertnes er på 3. plass.

Kampen spilles søndag 20. september kl. 1700 og sendes på direktesport.no.