Tapte fartsfylt og målrikt oppgjør – Larvik
Elinore Johansson. Foto: Svein André Svendsen

Tapte fartsfylt og målrikt oppgjør

Larvik fulgte i hælene på Tertnes i hele 2. omgang. Målene rant inn i begge ender, men dessverre flest i Larviks mål. Dermed ble det tap 31-35 for Larvik i en kamp med mye positivt.

– Det er irriterende å tape! Men vi må ta med det positive fra kampen. Vi lager mange mål og løper mye, men vi slipper inn alt for mange mål. De straffet oss hardt for feilene. Hadde vi klart å hindre kontringene, kunne vi kanskje hatt sjans til å vinne, sier Elinore Johansson.

Hun scoret tosifret i kampen og den svenske suksessduoen noterte seg for totalt 18 mål mot bergenserne.

– Vi spiller en bra kamp, men det er synd vi ikke kan vinne når vi spiller bra. Det føles som vi spiller bra mot gode lag, men mot lag vi må slå spiller vi ikke så bra som vi ønsker – som i forrige kamp mot Flint, sier hun.

Larvik var foran i begynnelsen av oppgjøret og etter halvspilt 1. omgang sto det helt likt på 11-11.

I Guro Rambergs skadefravær var det duket for Alvilde Riiser Hegge på høyrekant fra start mot Tertnes. Hun debuterte på elitenivå så sent som i forrige kamp, men fikk mye tillit mot Tertnes.

– Det var gøy! Det er noe jeg har sett frem til å gjøre lenge. Det har vært en drøm, Og når jeg får stå mot Linn Gossé er det litt spesielt. Hun er tidligere landslagsspiller og et forbilde, så det er ganske gøy. Målet mitt var å ta returløp og skjerme pasninger til henne. Det følte jeg etter hvert jeg klarte å få til enda mer – og når jentene gir så gode tilbakemeldinger blir det enda lettere for meg å gjøre de oppgavene jeg får. Det er jeg veldig glad for, sier Alvilde Riiser Hegge.

Larvik–Tertnes 31-35 (15-19)
Rema 1000-ligaen
Mål Larvik:
Elinore Johansson 10, Hanna Åhlén 8, Tonje Roth Berglie 4, Tiril Günther Merg 3, Vilde Bakås 2, Helene Voss Sanner 1, Anette Sundfær 1, Trine Bronsta 1, Tuva Muffetangen 1.