Må få opp intensiteten bakover – Larvik
Sofie Løwe. Foto: Svein André Svendsen

Må få opp intensiteten bakover

Søndag er Byåsen Larviks motstander i Trondheim. Et klassisk håndballoppgjør, der Larvik-jentene håper på en bra håndballkamp.

Sofie Løwe ser veldig frem til å spille kamp igjen.

– Jeg tror Byåsen er et lag som kan passe oss bra. Det blir forhåpentligvis en bra håndballkamp og vi er veldig sugne på to poeng i Trondheim søndag! Vi tar med oss det gode fra de tidligere kampene og skal jobbe godt inn mot kampen på søndag, sier hun. 

– Jeg håper vi får vist at vi kan spille en god forsvarskamp gjennom 60 minutter. Vi trenger å få opp intensiteten bakover for å ta med oss en trygghet i angrepet. Vi er alle veldig gira til å fighte i helgen!

Siden norsk kvinnehåndball startet seriespillet i 1967, er Byåsen og Larvik historisk sett de to beste lagene i norsk håndball. Byåsen, som har 154 flere kamper i eliteserien enn Larvik, toppet Adelskalenderen 32 poeng foran Larvik etter forrige sesong. Adelskalenderen er summen av alle sluttabeller siden 1967/68.

Etter fire serierunder er Larvik på 11. plass på tabellen, Byåsen er på 9. plass (spilt tre kamper).

Kampen spilles søndag 27. september kl. 1500 og sendes på direktesport.no.