86 sekunder unna poeng – Larvik

86 sekunder unna poeng

Halvannet minutt før slutt stor det 26-26 mellom Byåsen og Larvik i Trondheim. I en god kamp fra Larvik-jentene var det imidlertid hjemmelaget som scoret de avgjørende målene.

Larvik ledet det første kvarteret. Blant annet kontret Tonje Roth Berglie inn sesongens 100. mål for Larvik i eliteserien til ledelse 3-1.

I en periode uten scoring, fra Larvik-ledelse 9-6, snudde Byåsen og så var det trønderne som var tre foran, på 13-10.

Byåsen, som Larvik har møtt flest ganger av alle lag, holdt så vidt ledelsen inn til pause. Elinore Johansson utlignet til 16-16 like etter sidebytte, men det var hjemmelaget som var noen mål foran, tett fulgt av Larvik, gjennom hele 2. omgang.

Larvik var likt på 22-22 etter 17 minutter, som de også var på 26-26 fem minutter før full tid. Det holdt helt til 86 sekunder før sluttsignalet, da Byåsen igjen kom foran etter at to Larvik-sjanser ble reddet.

Alma Hasanić Grizović, kåret til Larviks beste spiller av juryen i Kolstad Arena, var veldig skuffet etter tapet.

– Jeg føler vi har alle mulige sjanser til å vinne. Jeg tror begge lag følte det, og det ble en jevn kamp helt til slutt. Vi klarte dessverre ikke å snu det til vår fordel. Det er synd, fordi i dag var en god dag for å ta med poeng, sier sisteskansen.

Hun synes det var et godt skritt opp fra forrige seriekamp, og det er noe de tar med seg videre.

– Vi må holde hodet oppe og jobbe videre, så skal det løsne. Vi gir oss ikke og kjemper på. Det er noen avgjørende momenter som ikke gikk i vår favør i dag, men det må vi snu til neste hjemmekamp, sier hun.

Onsdag 7. oktober er det Oppsal som gjester Jotron Arena.

Byåsen–Larvik 28-26 (16-15)