Vi støtter årets TV-aksjon! – Larvik

Vi støtter årets TV-aksjon!

I år ønsker vi å være med å støtte TV-aksjonen og WWF sitt arbeid mot plast i havet. Korona har tvunget oss til å tenke alternativt og med hjelp fra Hentepant har vi muligheten til å kjøre rundt å samle panten til alle våre støttespillere. Pengene går uavkortet til TV-aksjonen sitt viktige arbeid.

Slik fungerer det
Etter registrering begynner du å samle opp pant. Dagen før innsamling får du en SMS fra Hentepant med hente tidspunkt. Du bekrefter om du har pant og setter den på trappa. En ildsjel kommer så og plukker opp ditt bidrag. Enklere blir det ikke å støtte en god sak.

Registrer deg her og du får SMS når vi er på vei, slik at du kan sette ut panten i tide.

Les mer om Hentepant på hentepant.no

Les mer om TV-aksjonen og WWF sitt arbeid på blimed.no

Takk for at du bidrar!