– Vi ødelegger for oss selv – Larvik
Tonje Roth Berglie. Foto: Svein André Svendsen

– Vi ødelegger for oss selv

– Det er våre egne tekniske feil som ødelegger for oss. Det sier Tonje Roth Berglie etter tapet 16-21 for Oppsal onsdag kveld.

Larvik brente to straffekast og gjorde mange tekniske feil helt fra start i det viktige oppgjøret mot Oppsal, der mange hadde siktet seg inn på to kjærkomne poeng. Hele sju minutter tok det før Larviks første scoring, men det var ikke stort bedre på den andre banehalvdelen, og det sto 1-1 etter sju minutter.

Larvik kom seg foran og ledet 6-4 etter 19 minutter, men inn mot pause var det ikke akkurat flaks som preget spillet fra hjemmelaget. Oppsal overtok og til pause lå Larvik under 6-11!

Et par scoringer av gammelt, godt merke tente noen gnister utover i andre omgang, men Oppsal klarte å holde unna.

Av mange skuffede Larvik-jenter satte Tonje Roth Berglie ord på skuffelsen.

– Det var surt! Vi spilte bra bakover, men vi ødelegger for oss selv fremover. Vi mistet ballen, jeg vet ikke hvor mange ganger vi gjorde det i løpet av kampen. Jeg vet ikke om det er fordi vi hadde høye skuldre og kjente på presset om at vi må, eller bør ta poeng – eller om vi er ukonsentrerte og ikke fokuserte, det vet jeg ikke. Vi er i hvert fall ikke der vi kan være fremover i denne kampen, slår hun fast.

– Vi må se på kampen, snakke sammen og finne ut hvor det stanget i dag, så må vi jobbe videre. Det er en lang sesong, vi kan ikke gi opp etter seks kamper. Vi kommer sterkere tilbake, det er jeg helt sikker på. Dette kan vi ikke være bekjent av, sier kantspilleren.

Larvik–Oppsal 16-21 (6-11)
Rema 1000-ligaen
Mål Larvik:
Hanna Åhlén 5, Tiril Günther Merg 3, Elinore Johansson 2, Anette Sundfær 2, Trine Bronsta 2, Tonje Roth Berglie 1, Tuva Muffetangen 1 (1).