Timålstap for Sola – Larvik
Victoria Solli Berg (t.v.), Tirill Solumsmoen Mørch og Tuva Muffetangen.

Timålstap for Sola

Larvik startet bra, men så stakk Sola fra i Åsenhallen. Til slutt ble det timålstaptap 21-31 i novembers første kamp.

Sola, som slo ut Storhamar i cupen og kun har tapt to av de ti første kampene i eliteserien denne sesongen, har meldt seg på i medaljekampen.

– Vi hadde en bra start på kampen. De første 20 minuttene hengte vi bra med og var kun et par mål bak. Vi hadde fin flyt i spillet og var tålmodige, sa hun til handballtv.com etter kampen.

– Vi hadde for mange uprovoserte feil i angrep som ga dem gratis kontringsmål. Det er synd at det rant inn så mange mål for Sola, synes Hanna Åhlén – som ble kåret til Larviks beste spiller i oppgjøret.

Hun mener laget må jobbe videre med sitt eget spill.

– Vi må få spillet til å sitte. Vi har noe bra på gang, det viste vi i forrige hjemmekamp og de første 20 minuttene i dag og periodevis ellers i kampen. Vi må bare ha troen på det og jobbe videre, sa femmålsscoreren.  

Om en uke er det klart for kalenderårets siste hjemmekamp, mot Fana.

I hennes femte kamp i eliteserien kom debutscoringen for Alvilde Riiser Hegge mot Sola, da hun reduserte til 29-20 noen minutter før sluttsignalet.

Tidligere Larvik-spiller Martine Wolff scoret ett mål i kampen for Sola.

Sola–Larvik 31-21 (17-11)
Rema 1000-ligaen
Mål Larvik:
Hanna Åhlén 5, Trine Bronsta 4 (4), Elinore Johansson 2, Tiril Günther Merg 2, Sofie Løwe 2, Tuva Muffetangen 2, Anette Sundfær 1, Martine Håkonsen 1, Tirill Solumsmoen Mørch 1, Alvilde Riiser Hegge 1.