For stillestående mot Fana – Larvik
Tine Stange. Foto: Svein André Svendsen

For stillestående mot Fana

Det ble for stillestående i forsvaret mot Fana, som stakk av med poengene etter seier 32-20 i siste kamp i 2020 for Larvik Håndballklubb.

– Vi var alt for stillestående, vi flyttet ikke beina. Til tider viste vi at vi var på, men så glipper vi. Det er irriterende at vi ikke får det til. Det er så mye bra innimellom, men vi får det ikke ut, sier Tine Stange – som kun spilte forsvar mot Fana i eliteserieoppgjøret søndag.

– Det er mange flinke håndballspillere her, så det er veldig kjedelig at vi ikke får det ut, rett og slett. Det dro vi med oss i angrep også. Vi var forberedt på mye, men vi lot de bestemme. Det kan vi ikke gjøre, sier hun.

Larvik blir stående med ett poeng etter 10 kamper, men 2021 byr på mange flere muligheter til å kjempe om viktige poeng.

– Vi kan ikke legge oss ned. Vi må bare jobbe videre, sier Larviks nummer 17.

Kampen mot Fana ble spilt uten tilskuere – akkurat som forrige gang bergenserne var i Vestfold, mot Flint 27. september.

Larviks siste kamp i 2020, som skulle vært mot Aker nest helg, er utsatt på grunn av coronasmitte i Oslo-klubben. Ny dato blir 11. februar. Neste terminfestede kamp for Larvik er 6. januar hjemme mot Rælingen.

Larvik–Fana 20-32 (8-14)
Rema 1000-ligaen
Mål Larvik:
Elinore Johansson 7, Trine Bronsta 4 (3), Tiril Günther Merg 2, Alvilde Riiser Hegge 2, Hanna Åhlén 2, Vilde Bakås 1, Anette Sundfær 1, Martine Håkonsen 1.