Tre omganger mot Aker – Larvik
Anette Sundfær. Foto: Svein André Svendsen

Tre omganger mot Aker

Larvik Håndballklubb fikk god tid til å øve på nye trekk i treningskampen mot Aker torsdag kveld. Kampen ble nemlig spilt over tre omganger.

– Vi trente på noen trekk vi ikke har brukt så mye denne sesongen. Vi kom til mange gode sjanser der vi satte ballen i mål, og så var det noen ganger vi brente målsjansen, men spilte trekket veldig bra ut. Det synes jeg vi skal ta med oss og fortsette å utvikle, sier Trine Bronsta i kapteinsteamet.

Larvik startet kampen veldig bra og ledet 11-5. Sluttresultatet ble 34-43 (23-30, 15-15).

– Bakover ønsker vi å stå enda tettere, være mer aggressive og lage brudd. Til tider gjorde vi det og andre ganger var det mindre bra. Det er utviklingsoppgaver vi fortsatt må jobbe med. Spesielt fremover synes jeg det var veldig kult at vi fikk til et nytt spill. Vi rullerte mye og sto med ulike spillere, men alle rekkene gjorde noe bra som vi kan ta med videre, oppsummerer Bronsta.

– Aker er et bra lag, som setter tempo. Det visste vi, og vi ble straffet for feilene våre. Det ble en fin treningskamp, der vi fikk trent på det vi har lyst til å gjøre videre, sier hun.

Osloklubben skulle egentlig vært Larviks siste motstander i serien før jul, men ble utsatt på grunn av coronasmitte i Oslo-klubben. Ny dato blir 11. februar. Før den tid er det ytterligere to treningskamper i desember, før serien starter opp igjen 6. januar mot Rælingen.