Lånes ut fra Flint – Larvik
Mia Vik Gabrielsen. Foto: Svein André Svendsen

Lånes ut fra Flint

Mia Vik Gabrielsen skal trene og spille for Larvik de kommende månedene.

16-åringen har allerede debutert i eliteserien for Flint, der hun har spilt fem kamper og scoret tre mål.

– Jeg synes det er veldig gøy å få sjansen i Larvik. Jeg tenker ikke så mye på valget mellom Flint og Larvik, det viktigste er å gjøre så godt jeg kan nå, så får jeg se hvordan det blir, sier hun.

15. februar er overgangsfristen for resten av inneværende sesong.

Venstrekanten er datter av Monica Vik Gabrielsen, kjent for Larvik-publikummet som Monica Vik Hansen da hun var Larviks nummer 7 i åtte sesonger fra 1990/91 til 1997/98.

– Det er litt gøy at mamma har spilt her, men det er først og fremst hva som er best for meg som gjør at jeg prøver meg her nå, understreker kantspilleren som spiller på samme posisjon som moren gjorde.

Hun synes ikke spilletid er det viktigste, det aller viktigste er en god treningshverdag.

– Det føler jeg at jeg får her. Det er det viktigste, for jeg er ganske ung enda. Jeg håper å utvikle meg generelt, men kanskje spesielt bli bedre i forsvar, i forhold til å ta vurderinger og hjelpe spilleren ved siden av meg. Det er ganske stor forskjell fra junior til senior, har jeg merket, sier hun.

Larviks sportslige leder, Jonas Borvik Knutsen, omtaler Gabrielsen som en spiller med stor fremtid, som de ønsker å kunne utvikle videre i Larvik.