Håndballskole 2021 – Larvik

Håndballskole 2021

Larvik Håndballskole 2021

Larvik Håndballklubb har igjen gleden av å invitere til vår sommersuksess Larvik Håndballskole. Dette blir den 23. utgaven av det vi kaller sommerens vakreste eventyr i Larvik.

Når arrangeres dette?

I 2021 arrangeres Håndballskolen i uke 25: Mandag 21. juni til fredag 25. juni. Informasjon og timeplan vedr. Håndballskolen vil bli tilsendt på mail ca. 2 uker før Håndballskolen starter.

Hvem kan delta?

Jenter i alderen 10-16 år, født 2005-2011.

Hvor og hvordan?

Vi starter opp mandag formiddag og avslutter uken fredag formiddag. Håndballskolen vil foregå rundt omkring i hallene i Larvik, med byens storstue Boligmappa Arena Larvik som hovedbase. I løpet av Håndballskolen skal vi ha 7 håndballøkter. I tillegg blir det diverse sosiale aktiviteter utenfor håndballbanen. Blant annet en miniutgave av Mesternes Mester – Karoline Dyhre Breivang og Larvik spillere står for opplegget.

WOW

Wishing Others Well, dette er et konsept som vi har brukt de siste årene på håndballskolen og som vi har hatt super suksess med. Dette er i samarbeid med Anja Hammerseng Edin og Fearless mind gruppen. Hovedfokuset vårt er å skape trygghet rundt håndballskolen og barna samt det å bidra med seriøs oppmuntring. Oppmuntring er tenkning, holdning og handling som har en positiv effekt. Vi vil lære barna å bli kjent med konseptet og praktisere dette under håndballuken. 

Instruktører

Spillerne i Larvik Håndballklubb stiller som trenere/instruktører på Håndballskolen. Det vil også dukke opp kjente fjes under håndballuken.

Priser

Deltakeravgift: Kr 3.950,- inkluderer instruksjon/trening, overnatting, 4 måltider pr. dag, alle aktiviteter, vakthold, t-skjorte og diplom.
Uten overnatting: Kr 2.950,-

Rabatterte priser for samarbeidsklubbene våre.
Deltakeravgift m overnatting: 2650,-
Uten overnatting: 2350,-

Vi anbefaler overnatting for alle deltakere, selv om man bor i nærheten eller har andre alternativ. Tilbakemeldinger og erfaringer fra foreldre er at det er en fordel.

Betaling

Det betales et depositum ved påmelding til håndballskolen på kr 100,-. Vi vil fakturere resterende beløp i slutten av mai/starten av juni. Det er viktig at vi har fått alle innbetalinger til oss innen 14.juni for å kunne delta på håndballskolen.
Dersom det er noen spørsmål vedrørende betaling ta kontakt på vår mail: handballskole@larvikhk.no

Smittevern

Arrangementet følger de enhver tid gjeldende standarder og retningslinjer om smittevern. På grunn av Covid-19 situasjonen ber vi om forståelse for om disse reglene på kort tid endres. Ingen deltagere som har hatt symptomer på eller vært i nærkontakt med personer med symptomer på Covid-19 siste 14 dager før håndballskoleuka kan delta. Dette inkluderer luftveissymptomer som hoste, feber, tungpusthet og gjelder også foresatt som deltar i løpet av dagen. En egenerklæring vil måtte signeres ved ankomst og en gjennomgang av smittevernregler vil bli gjennomgått på starten av dagen.

Sikkerhet er alltid høyeste prioritet og vi er svært nøye på at alle følger våre sikkerhetsregler og regler for smittevern.

Det er viktig for oss at alle deltakere innretter seg etter våre regler og gitte instrukser. Dersom deltagere eller foresatte får symptomer i løpet av arrangementet må man forlate stedet så fort som mulig.  Dersom man får symptomer i etterkant av campdagen ber vi om at kontaktpersoner varsles øyeblikkelig slik at man får gitt beskjed til samtlige deltagere.