Lærerike dager i sanden – Larvik
Mie Rakstad (t.v.) og Victoria Solli Berg. Foto: Svein André Svendsen

Lærerike dager i sanden

Mie Rakstad var i helgen på sin første beach-samling, sammen med Victoria Solli Berg. Det ble lærerikt for den kommende Larvik-spilleren.

Beachlandslaget var samlet fra fredag til søndag på Kjelsås i Oslo.

– Det å være med på beach-samling denne helgen har vært veldig lærerikt og noe av det morsomste jeg har vært med på, og jeg fikk muligheten til å bli kjent så mange herlige jenter, forteller Mie Rakstad. 

– Jeg hadde ikke spilt så mye beach-håndball før samlingen, men jeg liker å utfordre meg selv og lære nye ting. Så da jeg fikk spørsmål om jeg ville være med, så var det ikke noe å lure på, sier hun. 

Målvakt Victoria Solli Berg har vært med i flere år og trives godt med å få spille litt i sanden igjen. Det var to år siden beachjentene sist var samlet.

– Det har vært veldig gøy å få være med på samling i helga. Det var en god opplevelse å spille beach-håndball igjen, og ekstra deilig at det slo om til sommervær samtidig. I løpet av helga har vi hatt tekniske økter, men også fått spilletrening med flere internkamper, opplyser hun. 

– Det er morsomt å samles med spillere fra andre klubber og bli kjent med flere nye, blant annet bli bedre kjent med Mie – siden vi skal spille sammen i Larvik denne sesongen, sier hun.

Beachjentene skal delta i sommerens EM i Varna i Bulgaria fra 13. til 18. juli. Hvem som blir tatt ut til å delta der avgjøres senere.