Hit the ground running – Larvik
Andrea Rønning, Eirik Haugdal, Emma Skinnehaugen og Dorthe Groa. Foto: Svein André Svendsen

Hit the ground running

Endelig! Ja, endelig er vi i gang i Jotron Arena. De første forberedelsene for sesongen 2021/22 er i gang, og jeg må si at jeg bobler over av glede og begeistring for jobben.

Selv om covid-19 fremdeles er styrende for mye av hverdagen vår, kan vi endelig sette i gang med trening. Vi er privilegerte som får lov til å utøve jobben vår, og det vet virkelig jentene å sette pris på. Vi har med oss Team Fearless i ryggen, som vil legge forholdene til rette for at vi skal optimalisere prestasjonen vår. I tillegg til at vi skal få muligheten til å gi noe tilbake til fellesskapet i Larvik kommune. Dette er noe vi gleder oss veldig til å komme i gang med.

For min egen del merker jeg at Larvik HK er fylt til randen av dyktige mennesker. Vi har et styre som virkelig jobber for at vi skal få det så godt som mulig ute på banen. Det er ja-mennesker og folk med enorm gjennomføringskraft. Tettest på meg er Jonas, sportslig leder, som er en arbeidsmaskin av de helt sjeldne. Han har kontroll på smått og stort i håndballen, og en passion for klubben som er helt uvurderlig.

Espen er vår uslepne diamant. Han har lengre fartstid enn de fleste i håndballen, har kontroll på det meste og er en fantastisk ressurs for klubben og laget. Det er en jeg virkelig gleder meg til å bli bedre kjent med, og ikke minst jobbe sammen med.

Tord Ellingsen har virkelig jaget jentene rundt som harrabikkjer i høstjakta, og jentene responderer meget bra! Tord er ekstremt dyktig, og han har en lidenskap som vises langt utenpå treningsskjorta. Forholdene blir nå virkelig lagt til rette for at jentene skal få en så god hverdag som mulig.

De jentene som er her nå er virkelig treningsvillige, og de virker ekstremt interesserte. Hittil så har vi en god mix av de jentene som var her i fjor, i tillegg til at Dorthe Groa, Emma Skinnehaugen og Andrea Rønning er på plass. Mie Rakstad kommer inn i løpet av sommeren, og forhåpentligvis ramler det kanskje inn noen flere spillere etter hvert.

Jeg kjenner at det bobler i hele kroppen. Det er utrolig moro å være i gang i Jotron Arena!

Gleder meg til å se dere alle i hallen!

Eirik