Smidig og hurtig linjespiller – Larvik
Helene Voss Sanner. Foto: Svein André Svendsen

Smidig og hurtig linjespiller

Helene Voss Sanner har forlenget kontrakten med Larvik HK og er klar for spill denne sesongen.

– Det er gøy å være med videre. Jeg føler at jeg har utviklet meg. Jeg har fått mer rutine, men har ikke fått spilt så mye. Det har vært litt kjipt, men jeg har jobbet med små ting som teknikk, sperrer og skudd. Jeg har hatt fokus på det og kommer til å ha det videre, forteller 21-åringen fra Stathelle.

Helene Voss Sanner har spilt 25 kamper (6 mål) for Larvik de to siste sesongene.

– Hun jobber knallhard med å utvikle seg og er en fantastisk spiller og personlighet å ha i gruppa og klubben generelt. Hun står for veldig mye bra som klubben setter stor pris på. Det er bare positivitet og smil og vilje til å jobbe og alt hun kan for å løfte seg selv og medspillerne opp, sier Jonas Borvik Knutsen, Larvik HKs sportslige leder.

Helene Voss Sanner. Foto: Svein André Svendsen

At hun er smidig og hurtig må hun bruke til sin fordel for å finne rommene på linja.

– Jeg liker å være kreativ, liker konkurranse og det å være en del av et lag. Totalt blir det en god pakke, synes hun.

Ves siden av håndballen jobber hun på barneskole og går årsstudium i bedriftsøkonomi. Hun planlegger også å bygge på en bachelor i økonomi og administrasjon

Jonas Borvik Knutsen sier at selv om hun kanskje ikke har hatt den største rollen i laget har hun støttet og backet opp de andre hele tiden og aldri satt seg selv foran laget. Hun vet at hvis laget lykkes er det større sjanse for at hun lykkes selv.

– Hun er vanvittig godt trent og en skikkelig terrier som har mye spennende ved seg. Det at hun er en litt annerledes linjespiller gjør at hun har noen andre egenskaper enn en tradisjonell linjespiller, ved at hun har mye tempo i seg. Det kan gi fordeler både i ankomst og kontra, men også i etablert spill. Hun er fortsatt ung og kommer bare til å bli bedre og bedre. Hun tar hele tiden den rollen hun får i laget, sier han.