Klar for sin tredje sesong i Larvik – Larvik
Anette Sundfær. Foto: Svein André Svendsen

Klar for sin tredje sesong i Larvik

Anette Sundfær har skrevet under for en ny sesong med Larvik Håndballklubb.

Bodø-jenta gleder seg veldig mye til det.

– Jeg synes det er en veldig fin spillergruppe og jeg har veldig stor tro på Eirik Haugdal som trener. Det virker som vi kommer til å bli en veldig sammensveiset gjeng, slik det også har vært før. De nye spillerne har kommet godt inn i gjengen, synes hun.

Bakspilleren har så langt spilt 33 kamper (47 mål) for Larvik og utviklet seg som spiller.

– Jeg føler jeg har blitt litt smartere i valgene jeg tar og blitt litt bedre i forsvar. Jeg kommer til å fortsette å jobbe med forsvarsspillet og bli litt flinkere på skudd, så jeg blir en mer komplett spiller.

– Vi har fått inn noen forsterkninger som virkelig kan hjelpe oss til å kjempe høyere opp på tabellen. Vi som har vært i klubben har også blitt et år eldre og utviklet oss. Dermed har vi bedre sjanse til å gjøre det bedre i år, mener hun.

Sportslig leder Jonas Borvik Knutsen i Larvik HK sier at Anette Sundfær er en spiller som har litt andre egenskaper enn store deler av resten av troppen.

– Hun har noen klare kvaliteter i duellspillet offensivt som vi ønsker å få frem oftere og utvikle enda mer. Oppgaven blir å gjøre de riktige tingene oftere og oftere og forhåpentligvis få mer spilletid til å vise seg frem.

Han trekker også frem hennes fine personlighet, som det er bra å ha med i et lag.