– Deilig å spille kamp igjen! – Larvik
Tiril Merg. Foto: Svein André Svendsen

– Deilig å spille kamp igjen!

Sju måneder etter forrige treningskamp var det et nytt Larvik-lag som onsdag kveld endelig kunne spille første treningskamp i sesongoppkjøringen.

Flint–Larvik 20-23 (6-11)
Treningskamp

– Først og fremst var det å spille kamp i seg selv veldig gøy – og viktig for oss, for å komme inn i ting igjen og få litt igjen for det vi trener for, kommenterte Tiril Merg etter kampen.

Pandemien har som kjent satt en effektiv stopper for annet enn treninger i lang tid. Forrige treningskamp var i fjor, dagen før nyttårsaften. Da var det Gjerpen som var på besøk i Larvik.

Det var ekstra deilig å være tilbake på banen mot andre spillere enn de i treningsgruppa og med drakt på, i onsdagens treningskamp mot divisjonskollega Flint.

Forhåpentlig kan dette bli en normal sesong – etter at de to foregående ble stoppet henholdsvis like før slutt og halvveis.

Andrea Rønning. Foto: Svein André Svendsen

Kampen i den nye Flint-hallen i Tønsberg gikk uten tilskuere. Alle spillerne var ikke klare for spill, men de som var det fikk alle spilletid. Larvik startet med Victoria Solli Berg i mål, Emma Skinnehaugen, Tirill Mørch, Andrea Rønning, Tiril Merg, Trine Bronsta og Astrid Løke.

– Vi har fokusert på forsvar hittil, men vi fikk også kjørt gjennom de trekkene vi har trent på i angrep, opplyser Merg.

Det sto 5-5 etter et kvarter. Derfra startet en veldig god periode i kampen for Larvik. Halvveis ut i 2. omgang ledet Larvik 19-14 og vant til slutt 23-20.

– Selv om det er treningskamp tok vi det selvfølgelig seriøst. Vi skal ikke undervurdere at vi faktisk vant, og det er bra. Vi får byttet på mye og alle fikk spilt, det er også bra. Det er veldig positivt, synes hun.

Lagene møtes igjen i Jotron Arena onsdag 4. august kl. 18.00.