Slipper inn tilskuere mot Flint onsdag – Larvik
Tuva Muffetangen, Dorthe Groa, Guro Ramberg og Helene Voss Sanner. Foto: Svein André Svendsen

Slipper inn tilskuere mot Flint onsdag

Onsdag 4. august spiller Larvik HK den eneste treningskampen i sesongoppkjøringen på hjemmebane. Det kan gledelig nok skje med publikum på tribunen!

– For å få de kampene vi ønsker, ble det kun denne ene på hjemmebane i sesongoppkjøringen. Jeg tror det blir veldig ålreit for jentene å komme inn i arenaen i en kampsituasjon igjen, for det begynner å bli lenge siden. De gleder seg ordentlig til det, sier Larvik-trener Eirik Haugdal og referer til en trening før sommeren da de frivillige kunne komme og se på.

– Det hadde noe å si for jentene at de var her, så jeg tror spillerne gleder seg til at det kommer litt publikum i hallen onsdag, meddeler han.

Det blir gratis inngang for tilskuere til kampen, men det er begrenset antall plasser på grunn av smittevernreglene.

Klubben ønsker derfor påmelding på forhånd. Påmelding skjer med navn og telefonnummer for hver enkelt tilskuer enten på mail til billett@larvikhk.no eller SMS til 47938800.

– Det er veldig fint å få tilskuere før seriestart, så vi ikke får kjempesjokk når serien starter og plutselig sitter det folk og ser på at vi spiller håndball igjen, mener treneren.

Det er et poeng at laget bør vinne flest mulig av treningskampene.

– Vi vil gjerne vinne, og ønsker å se fremgang i de tingene vi jobber med. Alt fra verdisett til det taktiske. I tillegg må vi bli enda bedre kjent med hverandre. En ting er spillerne seg imellom, men også med meg. Det gjelder både hvordan vi reagerer og hvilken type adferd vi ønsker fra hverandre. Vi må vite hva vi har behov for, både når det går bra og når det går dårlig.

Eirik Haugdal. Foto: Svein André Svendsen

– Vi krysser fingrene for at det kan bli en normal sesong. Nå åpnet regjeringen nylig for at alle kunne spille håndball, og vi må kunne håpe på at trinn fire av gjenåpningen kan gjennomføres snart. Vi får håpe det ikke har blitt for mye smitte på slutten av fellesferien, sier Haugdal.

11.–15. august er det Skjærgårdslekene i Tønsberg som står på programmet. Innledningsvis er det København og Tertnes som spiller i Larviks gruppe. Kampoppsettet finner du her.

Slik fortsetter sesongoppkjøringen for Larvik HK:

04.08.20211800TreningskampLarvikFlintJotron Arena
11.08.20212030SkjærgårdslekeneKøbenhavnLarvikTønsberghallen
12.08.20212030SkjærgårdslekeneLarvikTertnesTønsberghallen
14.08.2021 Skjærgårdslekene   
15.08.2021 Skjærgårdslekene   
18.08.20211830NM 2. rundeRunarLarvikRunarhallen
27.08.2021 TreningskampGjerpenLarvikSkienshallen
01.09.20211800EliteserienLarvikStorhamarJotron Arena