– Manglet litt tæl mot Flint – Larvik
Eirik Haugdal og Emma Skinnehaugen. Foto Svein André Svendsen

– Manglet litt tæl mot Flint

Resultatmessig svingte det veldig da Larvik og Flint møttes til treningskamp i Jotron Arena onsdag kveld. Til slutt fikk Flint revansj for tapet forrige uke, da lagene møttes i Tønsberg.

Larvik–Flint 21-23 (12-8)
Treningskamp

Endelig var det litt på publikum på tribunen da Alma Hasanić Grizović, Emma Skinnehaugen, Tiril Merg, Andrea Rønning, Helene Voss Sanner, Trine Bronsta og Astrid Løke startet kampen for Larvik.

Som i forrige ukes kamp ble alle Larvik-spillerne benyttet i løpet av kampen. Flint hadde initiativet innledningsvis og igjen mot slutten av kampen.

Anette Sundfær (t.v.), Tirill Mørch og Sofie Løwe mot Flint. Foto: Svein André Svendsen

– Det går mye på innsats at vi taper i dag. Men det er enkle ting vi kan gjøre noe med, samspill for eksempel, slår Emma Skinnehugen fast.

Hun følte jentene manglet litt tæl i denne kampen.

– Vi fikk laget flere brudd i forsvar, men det er mye en og en som tar tak. Vi må først og fremst ta tak i det vi kan gjøre noe med, som å løpe hjem, påpeker hun.

Larvik lå under 5-6 midtveis i 1. omgang. Til pause var hjemmelaget fire foran, men det var likt igjen på 17-17 midt i 2. omgang.

– Det er ikke krise at vi tapte, men det kjedelig. Vi har heldigvis flere kamper igjen før seriestart, så det er bare å øve videre på det vi var dårlig på mot Flint. VI har et stort potensial, vi må bare bli mer samspilt og få det ut, sier hun.

11.–15. august er det Skjærgårdslekene i Tønsberg som står på programmet. Innledningsvis er det København og Tertnes som spiller i Larviks gruppe. Kampoppsettet finner du her.

Alvilde Riiser Hegge scorer på en kontring. Foto: Svein André Svendsen