Alma Hasanić Grizović forlenger med Larvik – Larvik
Alma Hasanic Grizovic. Foto: Svein André Svendsen

Alma Hasanić Grizović forlenger med Larvik

Av dagens spillere i Larvik Håndballklubb har hun flest sesonger bak seg i eliteserien. Nå er målvakt Alma Hasanić Grizović klar for en ny sesong i Larvik-drakta.

Hun har vært i Larvik i to omganger. Dette blir hennes åttende sesong i klubben, fordelt på to runder med fire sesonger.

Hun kom tilbake midt i 2018/19-sesongen, etter tidligere å ha spilt fire sesonger i Larvik fra 2013 til 2017. Denne sesongen serieåpner Larvik mot Storhamar, klubben hun spilte for mellom de to Larvik-periodene.

Totalt tar hun fatt på sin 14. sesong i eliteserien.

– Lysten til å spille håndball er fortsatt der. Jeg er ikke helt klar for å legge opp ennå, men det blir nok i Larvik jeg avslutter karrieren. Det er likevel ikke sikkert det skjer til våren. Jeg har skrevet ettårskontrakt, fordi det er betryggende for meg å kun ha denne sesongen å fokusere på. Klubben må gjerne begynne å se etter en ny målvakt, for jeg kommer ikke til å bli her i fire år til, sier hun.

Alma har fått ny jobb i NAV i Drammen og har to barn som skal følges opp.

– Det er litt lettere så lenge barna er små. Adin er tre år og Tarik blir fem år i september. Jeg trives veldig godt i ny jobb. Samtidig har jeg lyst til å være med dette Larvik-laget, som jeg har skikkelig tro på. Da er det litt ekstra gøy å bli med, og ikke gi seg helt ennå, sier hun.

Alma Hasanić Grizović. Foto: Svein André Svendsen

Sportslig leder i Larvik HK, Jonas Borvik Knutsen, sier at klubben trenger profiler som har vært med på dette før og som vet hva som kreves, hvis man skal ta steg som lag og klubb.

– Vi trenger rutinen og ferdigheten til Alma. Vi skal legge til rette for at vi får se den beste versjonen av henne. Hun stiller store krav til seg selv, laget og omgivelsene. Det er det vi trenger for å bli bedre. Vi er veldig glad for at hun er med videre ett år av gangen, for å se hvordan det fungerer for henne og klubben. En motivert Alma er en veldig god eliteseriekeeper, sier han.

Før denne sesongen står hun med 197 kamper og 4 mål for Larvik. Hun er dermed den i spillerstallen med klart flest kamper i Larvik-drakta denne sesongen.

I løpet av høsten vil hun kunne nå opp blant de 25 spillerne med flest kamper i klubbens historie.

Alma Hasanić Grizović gjør seg klar til nok en sesong i Larvik. Foto: Svein André Svendsen