Oppløftende avslutning – Larvik
Alma Hasanić Grizović. Foto: Svein André Svendsen

Oppløftende avslutning

Larvik vant søndag finalen i B-sluttspillet i Skjærgårdslekene etter å ha stått på og vist god intensitet mot Tertnes i den avsluttende kampen.

Tertnes–Larvik 29-35 (17-17)
Skjærgårdslekene

Slik gikk det i Skjærgårdslekene

Larvik tok ledelsen fra 4-4 og ledet mye av 1. omgang inn mot pause. Etter hvilen var de rett opp i ledelse igjen, og halvveis i sluttomgangen var Larvik sju mål foran, 30-23.

– Jeg synes vi hadde en veldig god intensitet i store deler av kampen. Det var merkbart da den falt, for da tok de oss igjen, oppsummerer Alma Hasanić Grizović, som hadde en meget god dag mellom stengene.

For henne var det viktigste at spillerne skulle ha aggressivitet, god holdning og samhold i 60 minutter.

– Selv om ikke intensiteten ikke var der i alle 60 minuttene, var samholdet der. Vi klarte å justere oss og kom opp i intensitet igjen, så jeg er veldig stolt. Tertnes er et godt lag, med mye fart. Så da vi klarte å løse det i forsvar, synes jeg vi var veldig gode, sier hun.

Angrepsmessig synes målvakten at Larvik-spillerne verner om ballen mye mer enn tidligere. Det resulterte i færre tekniske feil.

– Vi sto sammen som et lag og gjorde en god jobb, konkluderer hun.

Onsdag 18. august starter alvoret, med årets første obligatoriske kamp. Da er det riktignok ikke poeng det står om, men avansement i NM. Larvik skal til Sandefjord og møte 2. divisjonslaget Runar. Kampen spilles i Runarhallen kl. 1830.

– I Skjærgårdslekene har vi har hatt fokus på oss selv og det spillet vi skal ha. For meg er den jobben vi har lagt ned i denne turneringen det viktigste, og at vi fortsetter med det. Når seriekampene kommer, håper jeg det faller naturlig, sier Larviks nummer 12.