Endelig spilles det om poeng og avansement – Larvik
Eirik Haugdal. Foto: Svein André Svendsen

Endelig spilles det om poeng og avansement

Da er sesongen 2021/22 offisielt i gang, og vi er klare for en tur til Hvalfangerbyen!

Med seks treningskamper i banken, beveger vi oss nå endelig inn mot de kampene hvor det spilles om poeng og avansement. Første tellende kamp for sesongen er lokaloppgjør i NM, mot Runar.

NM 2. runde, onsdag 18. august kl. 18.30 i Runarhallen

Runar er kanskje mest kjent for sitt meget gode elitelag på herresiden, men det driftes også meget godt på jentesiden i klubben.

Med flere spennende lag og spillere i yngres avdeling, har de et veldig stor rekrutteringspotensial for oss i Larvik. Sist nå har Astrid Løke meldt sin ankomst fra Runar til Larvik HK, en spiller som har gått gradene i klubben, og har blitt godt skolert gjennom det systemet de har som klubb.

Årets oppkjøring har vært oppløftende for jentene, spesielt er jeg veldig fornøyd med hvordan de har tatt imot nye tanker og ideer med et åpent sinn.

Tuva Muffetangen, Tiril Merg. Foto: Svein André Svendsen

Som trener sitter jeg på ingen måte med noen fasit, men jeg er uansett ansatt for å stake ut en tydelig kurs for hvilken vei vi skal gå.

Tord og jeg prater mye om de berømte veiene til Rom, og har blitt enige om at det viktigste er at vi ønsker å gå samme vei. Vi kan diskutere til vi blir blå i trynet, men når diskusjonen er over gjør vi alt for å samle alle på den samme veien.

Hittil tror jeg det har vært en del nye ting for jentene, og man skal ha respekt for at endring er krevende, noen ganger også veldig ubehagelig.

Men det absolutt viktigste er at man aktivt gjør noe for å sette i gang prosessen. Hvis vi venter på at andre skal gjøre jobben for oss, da vil det ikke skje noe som helst.

Tirill Mørch, Mie Rakstad, Alma Hasanic Grizovic, Anette Sundfær. Foto: Svein André Svendsen

Etter seks treningskamper har resultatene vært det mest positive, det er fremdeles en lang vei å gå før vi føler oss ordentlig rustet til seriestart. Og akkurat nå er Runar første steg på veien i denne utviklingen.

Jeg forventer en gjeng med jenter som er sultne på å vise seg frem fra sin beste side. En gjeng som vil ta nye steg i utviklingen som gruppe og som individ.

Også håper jeg virkelig at vi kan få noen nye Larvik HK-supportere etter vårt besøk i Runarhallen.

Jeg gleder meg! Vi ses i hallen!
Eirik