Hjemme hos Alma – Larvik
Flisesenteret Vestfold AS. Svein Arnesen (t.v.) og Aleksander Arnesen.

Hjemme hos Alma

Alma Hasanić Grizović har bygd hus med familien i Drammen. Flisesenter Vestfold er sponsor i Larvik HK og har bistått med materiell til det nye badet.

Det var viktig med et bad som matchet Almas stil og var funksjonelt. Bolleservanten i matt sort og gull var perfekt til badet, samtidig som det passet med resten av stilen.

Vil du skape noe lignende hjemme, kan du stjele stilen til Alma med disse produktene.

– Hvordan har det vært å pusse opp hus ved siden av håndball, jobb og familieliv? 

– Det å pusse opp ved siden av alt annet har vært svært krevende, men samtidig kanskje lettet litt på ting. Det har på en måte ikke gitt meg rom til å kunne bruke evighet på å bestemme meg/oss for hva vi skal ha. Det har som regel vært få alternativer å velge mellom, jeg har fulgt magefølelsen og gått all inn på valget. Hittil er det kun to ting jeg har angret på av valg, og det er ganske bra når man pusser opp eller bygger et helt nytt hus, sier Larviks målvakt. 

– Hva liker du best med baderommet ditt? 

– Jeg elsker badet mitt! Det er utrolig vanskelig å si én ting, men skulle jeg valgt ut tre favoritter, så er det servantene, gulv og veggflisene. Den sorte servanten med gullbelegg inni er den perfekte detaljen for å pynte opp badet, og samtidig få det til å passe stilen. Når det gjelder veggflisene har jeg ikke så mye mer å si enn at de er bare amazing. De får baderommet til å virke elegant og stort. Gulvflisene er kanskje det som har overrasket meg mest. De er ikke helt sorte og man får en spa-følelse av dem grunnet detaljene i flisa, og jeg elsker det. Spa møter det moderne.

– Hva er ditt beste oppussingstips? 

– Gjør det enkelt for deg selv. Følg det du liker, ikke gi deg selv mange valg. Flere valg er lik mer stress! 2-3 valg holder masse, til slutt si alltid til deg selv at du valgte det beste, det gir deg mindre rom for anger.

– Hvordan var hjelpen du fikk?

– Jeg fikk oppleve elitenivå på topp service hos flisesenteret i Larvik. De var utrolig behjelpelige og ikke minst veldig dyktige i jobben sin. Jeg ville anbefalt alle som skal pusse opp eller renovere sitt hjem om å ta turen dit! Mitt bad ble magisk grunnet de flotte menneskene som jobber der!