Se hvem som fikk spilletid – Larvik
Guro Ramberg. Foto: Svein André Svendsen

Se hvem som fikk spilletid

Hun har ventet og gledet seg til å være tilbake på banen, men det er også mange rundt klubben som gledet seg over at Guro Ramberg kunne spille noen minutter i sesongoppkjøringens siste treningskamp.

Gjerpen–Larvik 26-28 (15-17)
Treningskamp

På banen fra start i hver omgang, var hun klarert for 2×5 minutters spill mot Gjerpen i Skienshallen fredag ettermiddag.

– Det er straks ett år siden kneskaden. Det var veldig deilig å få løpt litt på kanten. Jeg fikk vite i forrige uke at jeg kunne være med og har gledet meg så mye. Det var deilig å bli ferdig med det, nå har jeg spilt kamp igjen, jubler Guro Ramberg.

Det er første gang siden kneskaden i september i fjor at hun deltar i kamp. Hun er med på alt på trening, men det er noe eget med å være tilbake på banen med drakta på.

– Jeg var ikke så stresset før kamp, men jeg merket det på de to første skuddene, men så løsnet det og det var veldig deilig. Totalt ble det tre mål på fem skudd. Jeg er heldig som har gode lagvenninner som spiller meg opp, skryter Larviks nummer 15.

Det blir imidlertid ingen gjentakelse av 2×5 i seriepremieren onsdag. Det bli ikke spill i seriekamper før i slutten av september, når det har gått 12 måneder siden hun opererte.

Hvor mye hun kan spille når vi kommer så langt, er ennå ikke avklart.

– Det har gått veldig bra i opptreningen etter skaden. Jeg har ikke hatt noen komplikasjoner. Jeg har merket veldig stor fremgang på trening i det siste, forteller hun.

Andrea Rønning. Foto: Svein André Svendsen

Selv om Larvik var i føringen i hele kampen, ble det jevnt mot Gjerpen, som har som målsetting å være blant lagene som kjemper om opprykk denne sesongen. Skien-laget vil tilbake til eliten.

I Skienshallen var Larvik 2-4 mål foran gjennom store deler av kampen, men Gjerpen kom helt ned på ett og to mål bak i sluttminuttene.

Med kampens siste avslutning sørget Andrea Rønning for at lagene scoret like mange mål i den andre omgangen og dermed tomåls-seier til Larvik.

Seriestart er 1. september kl. 18.00 mot Storhamar i Jotron Arena.