Går til kamp med lave skuldre og hodet hevet – Larvik
Trine Bronsta. Foto: Svein André Svendsen

Går til kamp med lave skuldre og hodet hevet

Larvik-spillerne har hatt noen gode treninger inn mot søndagens oppgjør mot Sola i Stavanger. Her er hovedtrener Eirik Haugdals tanker før kampen.

Vi må gjøre alt det vi kan for å forsterke det som var bra mot Storhamar, i tillegg til at vi ser noen helt klare forbedringspunkter som vi ønsker å ta tak i. Jentene har gjort noen gode dager med trening, og vi har forberedt oss godt også til denne matchen. Igjen kan vi gå til kamp med lave skuldre og hodet hevet. Vi er klare for et beintøft oppgjør i Åsenhallen, og akkurat disse matchene er det man trener for!

Denne helga tar vi oss til Rogaland og Sola, klubben som gjorde en enorm fjorårssesong. Etter en tøff sesong med dårlige resultater, og hvor man overlevde med et nødskrik, kom Steffen Stegavik inn som trener for jentene i Åsenhallen.

Med et kollektivt konsept, tydelige tanker om alle spillets faser og gode relasjonelle egenskaper, snudde han skuta. På kort tid ble Sola et topplag, og de endte til slutt med en 3. plass i serien og sølv i NM, rett og slett en enorm prestasjon.

Sola er kollektivt meget sterke, og de holder seg veldig lojale til det spillet de ønsker å spille. Med noen råskinn på kantene, er det også bare å løpe hjem i eget forsvar. Det er et lag som kommer med mange verktøy for å løse jobben.

Vi ses i hallen!
Eirik