Tøff dag på jobben

Larvik kom for langt bakpå fra start mot Sola og klarte aldri å hente det inn.

Sola–Larvik 28-19 (13-9)
Rema 1000-ligaen

Det har vært en tøff sesongstart, mot lag nummer to og tre fra forrige sesong. Åpningsomgangen mot Storhamar var veldig god, men totalt sett holdt det ikke mot de to medaljekandidatene.

Larvik scoret kampens første mål, men så gikk sola opp i 5-1 og Larvik tok timeout.

Andrea Rønning redusere til 5-2, men Sola, og i særdeleshet Camilla Herrem med sine sju mål, fortsatte dominansen og sørget for at hjemmelaget var klart foran i den første omgangen.

Larviks andre mål i kampen var scoring nummer 1000 mot Sola i det 31. oppgjøret i eliteserien mellom lagene.

Sola har en ambisjon om å etablere seg blant topp fem i eliteserien. De var på det meste åtte mål foran seks minutter før pause, 13-5, men så brukte Larvik resten av omgangen på å nærme seg vertene, og da lagene gikk til pause hadde Larvik halvert hjemmelagets ledelse.

Sola fikk raskt en klar ledelse igjen etter pause, som de beholdt gjennom omgangen. I sluttminuttene kontret Sola inn til tosifret ledelse, men Trine Bronsta sørget for, med kampens siste mål, at det ikke endte slik.

Alma Grizović ble kåret til Larviks beste i Åsenhallen.

– Det var en tøff dag på jobb. Vi fikk ikke til det vi ble enig om, kom bakpå fra start og klarte aldri å hente oss inn. Vi får legge denne kampen litt bort og ta med oss det vi må forbedre til neste kamp, sa Alma Grizović til handballtv.no etter kampen.