NM20. Larvik HK.

To solide kamper i NM Junior

Larvik Håndballklubb J20 gikk videre i NM Junior etter to solide kamper i Trondheim lørdag.

Noen av lagene som går videre fra innledende puljer skal spille åttedelsfinale. Dette blir avgjort ved trekning.

Vinnerne, og den beste toeren på tvers av helgens puljer (12 lag), går videre til åttedelsfinaler (4. runde) – som vil bli trukket.

Motstandere i kvartfinale settes opp og motstandere i semifinale trekkes. Hjemmelag i kvartfinale trekkes. Hjemmelag i semifinale tildeles ut fra hjemmekamp i forrige runde. Dersom det er likt, trekkes hvilket lag som skal ha hjemmekamp.

I den første kampen mot Klæbu var det jevnt de første 7-8 minuttene, så sa jentene takk og farvel. Fra 4-4 gikk jentene i garderoben med 18-9 ledelse.

Jentene økte hele veien i andre omgang og vant 36-17. Astrid Løke ble toppscorer med 7 mål.

Det er gledelig at alle jentene tegner seg på scoringslisten, og det var to gode prestasjoner av Ingrid Lauritzen og Ida Walin i målet.

I den andre kampen mot Fjellhammer var jentene veldig på fra start. De gikk tidlig opp i en 6-1-ledelse og Fjellhammer måtte ta time out etter åtte minutter.

Men det ble ikke så mye effekt over det fra Fjellhammers side. En meget god Ingrid Lauritzen bakerst tok de ballene som kom forbi forsvarsmuren, mens Tuva Muffetangen, Sofie Løwe og Martine Tveter fikk god flyt på angrepsspillet.

15-6 til pause var absolutt godkjent. Den andre omgangen var kanskje ikke så pen å se på, men 17 mål fremover skal man si seg godt fornøyd med. Sluttsifrene 32-17 gjorde at Larvik ble sikker gruppevinner.

Jenny Borch-Jenssen ble kampens toppscorer med 6 mål.

Åttedelsfinalene skal spilles innen 3. oktober. Kvartfinalene skal spilles innen 24. oktober.