Torp Consulting er ny sponsor – Larvik
Trine Bronsta på besøk hos Odd-Erik Marthinsen, rekrutteringsansvarlig og Taj Meyer, daglig leder hos Torp Consulting.

Torp Consulting er ny sponsor

HR-rådgiveren Torp Consulting, som holder til på Torp IT på Østre Kullerød i Sandefjord, er ny som sponsor i Larvik Håndballklubb.

Trine Bronsta og Espen Nyhus møtte Taj Meyer, daglig leder, og Odd Erik Marthinsen, rekrutteringsansvarlig, til en lunsj.

Som ny sponsor er vi nysgjerrige på hvorfor dere er med å støtte Larvik HK, og hva dere ønsker å få igjen for samarbeidet?

– Torp Consulting sponser idrett og idrettslag fordi de har en viktig rolle for lokalmiljø og er en fin kontaktflate for oss. Vi synes det er spennende å bygge relasjoner og ser paralleller mot Larvik HK som team. Som bedrift ønsker vi å bli bedre kjent i Larvik og med menneskene rundt, både de som er aktive i Larvik HK på ulike nivå og de i sponsornettverket.

Bedriften vår jobber som totalleverandør av HR-tjenester med hovedvekt på rekruttering til alle typer stillinger, gjennomføring av omstillingsprosesser, bistand i nedbemanninger, karriereveiledning, samt leder- og teamutviklingsprogram. Vi legger vekt på å levere tjenester av høy kvalitet, og å bidra til våre kunders verdiskapning.

Torp Consulting ønsker å utvide sitt nettverk og vil profilere seg i et segment de har stor tro på, valget ble naturligvis Larvik Håndballklubb. Bedriften har et tydelig konsultativt miljø.