Fokus på egen prestasjon – Larvik
Anette Sundfær. Foto: Svein André Svendsen

Fokus på egen prestasjon

Onsdag er det klart for en ny runde i NM senior. I trekningen dro forbundet Vipers Kristiansand opp av hatten som vår motstander, og det er den tøffeste motstanderen vi kunne fått. 

Vi har kommet oss tilbake fra Bergen, og har fått en god uke med trening siden den kampen. Det ble en spesiell kamp, hvor vi tar med oss en del positive elementer i spillet videre, samtidig som vi helt klart ser mange ting som vi ønsker å forbedre i de kampene som kommer.

Vi er fremdeles naturlig nok veldig opptatt av hvordan vi skal forbedre oss i den defensive delen av spillet. Samarbeidet mellom utespillerne, og mellom forsvar og målvakt, må opp en del hakk. 

Nå møter vi Vipers, med et stjernegalleri som man kanskje ikke har sett siden storhetstiden i vår egen klubb. Det blir utrolig moro å få kjempe med de beste, kjenne på nivået, og gjøre alt det man kan for å fighte og slåss.

Det er en kamp hvor vi virkelig kan gå inn med lave skuldre, uten press, og med et veldig fokus på vår egen prestasjon. 

Det som kanskje gleder aller mest er muligheten for å ta imot et enda større publikum, og jeg håper virkelig det er mange som ønsker å ta turen til Jotron Arena onsdag!

Vi kan kanskje ikke forvente like stor trengsel utenfor hallen som det de hadde på utestedene i helga, men vi håper at det er mange som vil være til stede for å støtte jentene mot et av verdens absolutt beste klubblag! 

Vi ses i hallen! 
Eirik