Kvartfinale i NM Junior på hjemmebane – Larvik
NM20. Larvik HK.

Kvartfinale i NM Junior på hjemmebane

Tirsdag skal Larviks J20 bryne seg på Oppsals talentfabrikk. Da er det kvartfinale i årets NM Junior i Jotron Arena.

Av de seks siste juniorfinalene, har Oppsal vært der tre ganger. Og vunnet én gang (2017). Mens vi må tilbake til 1999 sist Larvik HK gikk hele veien, og vant over Tertnes.

Så er det store spørsmålet om disse jentene som er født fra 01–04 kan kopiere laget fra 99. Det er fortsatt en lang vei å gå, men troa skal ingen ta fra oss. 

16 jenter har blitt plukket ut til å forsvare de hvite og røde drakters ære tirsdag kl. 18.00. 16 meget gode jenter som har blitt fostret opp i Halsen, Larvik Turn, Kragerø og Runar. 

8 av jentene har allerede fått smake på Rema 1000-ligaen, og vi er ganske sikre på at mange flere av jentene på laget kan ta steget opp på A-laget i fremtiden, hvis de virkelig ønsker å jobbe for det. 

Vi møter et Oppsal-lag som også har mange spillere som har sin hverdag på et elitelag. Man kan merke seg navn som Julie Hattestad, Camilla Hennig-Olsen, Kristine Thomassen og Lea Løkke-Øwre blant mange dyktige spillere på laget.

De cruiset seg greit igjennom kvaliken og har garantert like mye lyst som oss til å gå videre.

Våre jenter vant ganske så suverent sine to første kamper i J20-NM. Etter mye bra spill fra mange spillere, stiller vi kanskje enda sterkere til denne kampen.

Det er kvalitet i alle ledd, så får vi se om vi sammen klare å gi Oppsal en skikkelig fight.

Vi har troen på våre styrker og så håper vi at vi kan gi publikum en skikkelig morsom håndballkamp – med mange glade jenter på banen som gir sitt aller beste til enhver tid. Vi skal i hvert fall fighte for hver eneste ball i 2×30. Så får vi se om det vil holde hele veien inn.

Det hadde vært helt fantastisk med masse folk på tribunen. Det hadde gitt jentene et skikkelig løft og det fortjener denne gjengen her. 

Vi gleder oss til å se dere i hallen tirsdag kl. 18.00.

Vi ses i hallen!
Lars og Annette