Gratis håndballfest – Larvik

Gratis håndballfest

Bli med når Larvik Håndballklubb onsdag 10. mars kl. 18.00 arrangerer folkets kamp i Jotron Arena. Det er gratis inngang og du kan vinne en signert håndball eller en signert spillerdrakt.

Motstander denne kvelden er tidligere Larvik-trener Tor Odvar Moen og hans nye klubb, Molde.

Nå kan du som privatperson eller sponsor være med og skape et fantastisk arrangement, hvor vi sammen tilbyr vårt trofaste publikum sesongens gratiskamp.

Bedrifter kan velge mellom 3 eller 10 kroner pr. tilskuer (faktura ettersendes, basert på antall tilskuere). Bidra via denne linken!

Privatpersoner kan bidra med valgfritt beløp.

Du kan også sende en mail til trine@larvikhk.no med navn, mobil og beløp som du ønsker å støtte med pr. tilskuer. Når de endelig tilskuertallene er klare, sender vi deg en faktura via Vipps. For bedrifter, send bedriftens navn, kontaktperson, mobilnummer og beløp, så sender vi faktura i etterkant av kampen.

Alle privatpersoner som bidrar er med i trekningen om et gavekort på Farris Bad.

Vi håper smitteverntiltak er historie når vi kommer til mars, slik at vi kan samles på tribunen. Det er gratis inngang for alle, så ta med venner og kjente, barn og ungdom, naboer, onkler og tanter, foreldre og besteforeldre, alle er velkommen!