Hjemmekamper i Lerøyserien – Larvik
Guro Frenvik (t.v.) og Frida Brenden (t.h.). Foto: Svein André Svendsen

Hjemmekamper i Lerøyserien

Lørdag 5. februar er det hjemmearrangement for Larvik Håndballklubbs J18-lag i Lerøyserien, med to kamper i Bergslihallen.

Larvik-jentene vant sine to første kamper. Åpningshelgen i den landsdekkende turneringen foregikk for Larviks del i Stavanger i desember.

Lørdagen i Bergslihallen starter kl. 11.00 mot Bergen – et lag som tapte sine to første kamper. Deretter møtes Bergen og Stjørdals-Blink, før Larvik avslutter mot Stjørdals-Blink kl. 19.00. Stjørdals-Blink har en seier og ett tap fra første spillerunde.

– Det blir nok tøffe kamper. Det er mange gode lag i serien og det er gøy å møte lag du ikke har møtt før, sier Guro Frenvik.

– Jeg tror det bli bra i helgen. Vi har mange gode spillere, så jeg gleder meg, sier Frida Brenden.

Guro Frenvik synes at spillerne er gode til å spille opp hverandre. Det er viktig for å få til et bra samspill.

Larvik møtte Stjørdals-Blink i Skjærgårdslekene, men den gang var det et helt nytt lag. Samspillet har blitt bedre siden den gang.

– Stjørdals-Blink er kanskje best av de to, men Bergen har gjort noen gode kamper. Disse to lagene er nok også bedre enn de vi møtte i første runde, sier trener Lars Wallin Andresen.

Han tror på to jevne kamper og håper på mange tilskuere på tribunen i Bergslihallen.

– Vi må få til samspillet. Vi har jobbet med det denne uka, sier han.

Larvik spiller i Lerøyseriens avdeling 2. Det er totalt 36 lag med, fordelt på fire avdelinger. Etter fire runder med seriespill går de to beste lagene i hver avdeling og de to best rangerte treerne videre til nasjonalt sluttspill i mai.