Fire av fire poeng i Lerøyserien! – Larvik
Martine Tveter. Foto: Svein André Svendsen

Fire av fire poeng i Lerøyserien!

Larvik Håndballklubb J18 topper sin avdeling når Lerøyserien er halvspilt. Laget er uten poengtap halvveis i den landsomfattende serien, og deler topp-plassen med Nærbø – som de møter i neste runde.

Med flere av spillerne fra elitelaget som heiagjeng på tribunen vant Larvik 31-20 over Bergen i lørdagens første kamp og 28-20 over Stjørdals-Blink i kveldskampen.

Martine Tveter summerer opp de to kampene:

Vi begynte litt slurvete i den første kampen, vi har jo ikke spilt så mye sammen, men det hentet seg ekstremt opp i andre omgang. Det var veldig gøy å få satt forsvaret ordentlig, og få de lette målene – som gjorde at vi fikk god kontroll på kampen.

I den andre kampen møtte vi et hakket mer aggressivt lag. Vi måtte være mer «på» enn vi var i den første kampen. Vi startet ikke superbra, og fikk beskjed fra lagledelsen om at de som vil mest nå, de kommer til å vinne. Utover i andre omgang viste vi at vi ville mest.

Det var flere som meldte seg på, og da blir det veldig gøy. Ida Walin fikk flere gode redninger, og da ble det litt enklere for oss ute på banen.

Det var veldig gøy å ta med seg fire av fire poeng! Det er det som var deiligst etter disse to kampene, konkluderer Martine Tveter.

Ida Walin. Foto: Svein André Svendsen

Fakta fra Bergen–Larvik

Fakta fra Larvik–Stjørdals-Blink

Tabell Lerøyserien J18 avdeling 2

Tredje runde går 12. mars, med ny tur vestover. Da er nettop Nærbø arrangør og Øvrevoll Hosle, som har tapt sine fire første kamper, det tredje laget.

De to beste lagene i hver avdeling og de to best rangerte treerne går videre til nasjonalt sluttspill i mai. Det deltar totalt 36 lag, fordelt på fire avdelinger.

Larvik HK J18. Foto: Svein André Svendsen
Elitespillerne i Larvik heiet fra tribunen. Foto: Svein André Svendsen