Sesongens første møte med Ravens – Larvik
Tiril Merg. Foto: Svein André Svendsen

Sesongens første møte med Ravens

Forrige sesong ble begge kampene mot Rælingen avlyst. I januar måtte oppgjøret corona-utsettes igjen, og først onsdag er det klart for første møte med Ravens.

Historien: Rælingen ble en del av Romerike Topphåndball, som tok navnet Ravens

– Ravens er et lag man alltid må være forberedt på skikkelig kamp mot, fordi de er et krigerlag som kommer med trøkk fra alle posisjoner, opplyser Tiril Merg.

I år synes hun de i tillegg fremstår et hakk hvassere enn tidligere.

– Vi skal være ekstra godt forberedt til onsdag. Vi skal sette forsvaret vårt fra start av – og løpe fremover, så tror jeg det skal bli en skikkelig kul kamp!

Larvik vant de ti oppgjørene klubben spilte mot Rælingen, men nå er det altså duket for det aller første møtet med Ravens.

Den nye klubben er et samarbeid med flere klubber på Romerike. Ifølge handball.no består ravnene av Rælingen, Nit-Hak, Lillestrøm HK, Skedsmo HK, Skjetten HK og Frogner IL.

Den nye klubben fyller ett år 10. februar, dagen etter møtet med Larvik.

handball.no 25. januar: Varsko! Nå er Romerike kommet i seierssiget

Etter den opprinnelige terminlista skulle Larvik avslutte sesongen i hjemmekampen mot Ravens. På grunn av de utsatte kampene, er sesongen forlenget med elleve dager. Det betyr også at serieavslutningen er endret. Siste seriekamp for Larvik er nå borte mot Follo 10. april.

Kampen Storhamar–Larvik har fått ny dato, den skal spilles 20. mars. Foreløpig har ikke bortekampen mot Aker fått ny dato.