– Vi sto sammen som et lag – Larvik
Foto: Svein André Svendsen

– Vi sto sammen som et lag

Forrige kamp måtte avlyses etter smitte i laget, men mot Aker var alle Larvik-spillerne på hugget fra start og vant 27-24.

Guro Ramberg rundet 200 mål i Larvik-drakta tidlig i kampen, og da det hele skulle avgjøres i sluttminuttene, trygget hun Larvik-ledelsen med to viktige scoringer.

Hun var en av spillerne som var ute med smitte før forrige kamp, men det så ikke ut til å hemme henne nevneverdig mot Aker.

– Kroppen føles veldig grei, jeg har vært veldig heldig og det har gått veldig fint. Hadde det vært noen problemer, er vi i gode hender med vårt medisinske apparat, men jeg følte meg klar i dag, sier Larviks kjappe høyrekant.

Larvik tok ledelsen i kampen, og selv om Aker var oppe på uavgjort flere ganger, var hjemmelaget aldri i ledelsen i løpet av oppgjøret.

– Vi sto veldig godt sammen som et lag i dag. Vi satte forsvarsspillet og «Esma» sto veldig bra i mål i dag, og da får vi løpt etter i kontra.

Esmeralda Fetahovic ble kåret til kampens beste spiller av en jury i hallen.

Guro Ramberg hadde to viktige scoringer i sluttminuttene. Foto: Svein André Svendsen

Larvik ligger nå kun poenget bak Byåsen, som har en kamp mer spilt.

– Jeg synes det ble en skikkelig lagseier, og det er veldig gøy at det er så mange på scoringslista. Vi har flere spillere som er tøffe og går på mål, sier Ramberg.

Om de to siste målene forteller hun at hun hentet frem sine gamle back-gener.

– Jeg er ikke redd for å gå på mål, så jeg sa ja takk.

De to målene gjorde at det håpet Aker eventuelt hadde om poeng forsvant.

Larvik-jentene hadde en fin heiagjeng på tribunen, som jublet stadig høyere ettersom den spennende kampen nærmet seg avgjørelse.

Det spriker fortsatt i antall spilte kamper i eliteserien. Larvik ligger nå to poeng foran Tertnes og Fredrikstad blant lagene på kvalifiseringsplass, når de tre har like mange kamper.

Tre utvisninger i dagens kamp gjør at klubben har hatt totalt 1000 utvisninger i eliteserien siden 1992, og 10 disk.

Fakta fra kampen finner du her

Det var mange Larvik-supportere på tribunen i Ullern flerbrukshall. Foto: Svein André Svendsen