Ramberg tatt ut i rekrutt-troppen – Larvik
Guro Ramberg. Foto: Svein André Svendsen

Ramberg tatt ut i rekrutt-troppen

Guro Ramberg er en av tre nye spillere i landslagets rekrutt-tropp, som skal spille kamp i Jotron Arena 5. mars.

Larviks kjappe høyrekant har spilt veldig bra i eliteserien i det siste, og det har landslagsledelsen notert seg. Hun var i utgangspunktet ikke blant reservene til rekruttlagets kamp mot Polens rekrutter, men da det kom forfall i forkant av samlingen, var hun en av tre nye spillere som ble tatt inn i troppen for landslag kvinner rekrutt (LKR).

– Det er veldig gøy å bli tatt med på samling. Det er blir nok en veldig bra og morsom uke, hvor jeg kan lære mye og matche meg med mange gode spillere, sier Guro Ramberg.

LKR-troppen er samlet i Sandefjord 1.–6. mars. Rekruttlandslaget skal spille kl. 14.00, før Håndballjentene skal i ilden kl. 16.45.

Dette er Halsen-jentas første innkalling som senior. Guro Ramberg har tidligere vært på flere samlinger med LK00-landslaget, og fikk tre kamper og to mål med flagget på brystet under en turnering i ungarske Siófok i 2019.