Skal studere i Oslo – Larvik
Sofie Løwe. Foto: Svein André Svendsen

Skal studere i Oslo

Sofie Løwe skal starte på studier i hovedstaden, og forlater dermed Larvik Håndballklubb neste sesong.

– Fra høsten av flytter jeg til Oslo for påbegynne studier. Dette medfører også et klubbskifte til Oppsal, noe jeg er veldig fornøyd med. Jeg har alltid ønsket å bo i storbyen, og tror overgangen er veldig bra for min personlige utvikling, både på og utenfor banen, sier bakspilleren.

20-åringen fra Larvik ble tatt opp i A-stallen til 2018/19-sesongen, og har denne sesongen nærmest tredoblet antall scoringer, i forhold til de to foregående. I de siste kampene har hun fått stadig mer spilletid. Før siste serierunde står hun med 67 kamper og like mange scoringer for klubben.

– Jeg er takknemlig for den tiden jeg har fått med fantastiske lagvenninner i Larvik Håndballklubb, understreker hun. 

Før hun avslutter i Larvik skal hun fullføre sesongen og hjelpe Larvik til å prøve å unngå kvalifiseringsspill.