Tuva Muffetangen til Oppsal – Larvik
Tuva Muffetangen. Foto: Svein André Svendsen

Tuva Muffetangen til Oppsal

Tuva Muffetangen flytter til Oslo for å studere, og forlater dermed Larvik HK etter denne sesongen.

– Jeg skal starte å studere i Oslo til høsten. Håndball var noe jeg ønsket å fortsette med. Oppsal har et spennende prosjekt, som jeg synes virker veldig kult og kan passe meg fint. Jeg gleder meg til å starte opp i juni og bli kjent med alle jentene, forteller hun.

Kragerø-jenta har signert for to sesonger i Oslo-klubben.

– Jeg er veldig takknemlig for alt jeg har fått oppleve her i Larvik. Det har vært to fine år, som jeg tar med meg videre. 

Muffetangen sto før playoff startet med 42 kamper (60 mål) for Larvik.

– Jeg har ingen planer om å møte Larvik i 1. divisjon neste år, så jeg skal gjøre mitt for at det ikke skjer, sier hun.