J18 spiller kvartfinale – Larvik
Larvik Håndballklubb J18 Lerøyserien 2021/22. Foto: Svein André Svendsen

J18 spiller kvartfinale

I helgen venter nasjonalt sluttspill i Lerøyserien for Larvik HKs J18-lag. Første kamp i Drammenshallen er kvartfinale mot Reistad kl. 09.30 lørdag 7. mai.

– Vi hadde som mål denne sesongen å ha det gøy, og se hvor langt vi kom, og det har gått over all forventning, sier lagkaptein for J18, Martine Tveter.

Etter åtte strake seiere vant Larvik sin innledende avdeling i Lerøyserien, og gikk til nasjonalt sluttspill sammen med Flint, Aker, Follo, Gneist, Nærbø, Reistad og Kjelsås.

– Det var veldig gøy å gå gjennom med bare seirer. Det å være i Lerøy-sluttspillet er selvfølgelig veldig artig. Det er mange andre, gode lag med – pluss at å være sammen med den gjengen vi er i laget, er veldig moro. Vi fikk en tøff sisterunde, og tenkte at vi måtte være «på» i de kampene. Det greide vi, og det var veldig, veldig gøy, forteller hun.

36 lag startet denne sesongen, fordelt på fire avdelinger. Det var kun Vestfold-lagene Larvik og Flint som gikk gjennom puljespillet ubeseiret. Fra Larviks pulje gikk også Nærbø videre.

Larviks kvartfinale-motstander ble best av tre lag på 10 poeng i sin pulje, etter å ha vunnet fem og tapt tre kamper i sin avdeling.

– Reistad spiller nesten på hjemmebane. Det som er spennende, er at de har spilt offensivt forsvar nesten hele sesongen. Vi får se hvordan vi løser det, hvis de spiller sånn mot oss. Det blir nøkkelen i denne kampen, tror hun.

Vinneren av Larvik–Reistad møter vinneren av Flint–Kjelsås i semifinalen.

Her er oppsettet for sluttspillet