Pokalen ble med hjem! – Larvik

Pokalen ble med hjem!

Larvik HK J18 gikk helt til topps i Lerøyserien i Drammen søndag. Etter flott seirer i kvart- og semifinalene lørdag, vant de også selve finalen søndag ettermiddag.

For ti år siden tok Larvik sølv i Lerøyserien. Denne gang ble det gull! Kampen ble spilt omtrent samtidig med A-lagets viktige kamp i playoff hjemme i Larvik.

Trener Lars Wallin Andresen oppsummerer helgen slik:

Kvartfinale mot Reistad

De to øktene vi fikk felles inn mot helga, brukte vi til å finne løsninger på Reistad sitt 3-2-1-forsvar, som vi veldig sjelden møter. Vi var klare for å gi gass, men vi fikk noen voldsomme smeller i trynet de første minuttene. Så var helt fortjent at Reistad ledet med både tre og fire mål. Sakte, men sikkert fikk vi spilt oss inn i kampen, og etter en god pauseprat så kom vi på banen i 2. omgang og gjorde en vesentlig bedre jobb.

Det ble sjumålsseier til slutt. Resultatet lyver nok litt, men seier’n var fortjent 🙂

Semifinale mot Flint

Her var det ikke voldsomt mange som hadde troen på at vi skulle ta det. Men en god slagplan og gira jenter gjorde at vi fikk en kanonstart på kampen. Og det klarte vi å holde ut hele veien, en Emma Helland-Døvle i kanonform, mens Ida Walin sto som ei gudinne bakerst, gjorde at vi vant helt fortjent 21-19 mot naboene fra Tønsberg!

Finale mot Aker

Igjen følte mange at vi kanskje var litt underdogs, mot et lag som leder 2. divisjon og er i finalen i J20-NM. Men jentene tror jeg motbeviste underdog-stempelet både overfor seg selv og mange andre. For jentene presterte sesongens suverent best kamp i Lerøyfinalen. Enormt forsvarsarbeid av samtlige jenter, kombinert med en like god Ida Walin bakerst, gjorde at vi kunne dra hjem en solid åttemåls-seier!

Inga Vold ble kåret til banens beste og det var veldig fortjent!

Ekstra ros til Martine Tveter, som spilte en fantastisk finale, med en kropp som strengt tatt ikke kan kalles 100 %.