Trine Bronsta til Glassverket – Larvik
Trine Bronsta. Foto: Svein André Svendsen

Trine Bronsta til Glassverket

Trine Bronsta forlater Larvik Håndballklubb og skal spille videre for Glassverket neste sesong.

Hun har trives godt i Larvik, men det har blitt lite spilletid for bakspilleren i det siste.

– Jeg er veldig glad for at jeg dro til Larvik sammen med Tiril Merg for tre år siden. Klubben og alle rundt tok meg skikkelig godt imot, så det er trist å dra fra en så fin gjeng. Det har vært veldig fine år. Larvik har en egen profesjonalitet rundt klubben og flotte frivillige. Jeg vil takke alle for fine opplevelser og nye bekjentskaper, sier hun.

Bronsta har i tillegg jobbet som markedskoordinator i klubben.

– Jeg vil benytte anledningen til å skryte av sponsornettvernet, som jeg er så heldig å ha blitt godt kjent med. Mange engasjerte og inspirerende mennesker, som ser betydningen av å skape gode opplevelser gjennom idrettsarenaen. 

Det blir naturlig nok vanskelig å kombinere spill i Glassverket med jobb på kontoret i Larvik, så hun vil avslutte der når det blir naturlig.

Drammen-jenta kom til Larvik i 2019 og har bak seg tre sesonger i klubben. Det ble til sammen 65 kamper (127 mål) for 28-åringen i hvitt og rødt.

Glassverket har fått tilbake elitelisensen fra Reistad, og skal spille i 1. divisjon kommende sesong. Tidligere Larvik-trener Geir Oustorp er trener og tidligere Larvik-spiller Emilie Christensen er spillende assistent-trener.