Tar pause fra håndball – Larvik
Alvilde Hegge. Foto: Svein André Svendsen

Tar pause fra håndball

Alvilde Riiser Hegge flytter til Oslo for å studere til høsten, og velger å ta en pause fra håndball.

Hun har planer om å studere jus, og benytter samtidig sjansen til å ta en «luftepause» fra håndballen.

– Jeg har tenkt å konsentrere meg fullt og helt om studiene et år nå, og så får jeg se. Håndballen kommer fortsatt til å være i tankene mine – og det er fullt mulig å sette studiene på pause, eller spille håndball ved siden av, hvis jeg senere ønsker å fortsette med håndball, påpeker hun.

18-åringen tror det er sannsynlig at hun ønsker å fortsette med håndball senere, men da blir det ikke i Larvik.

– Får jeg en mulighet i en klubb, tar jeg nok den. Studiene er i Oslo, så det er der jeg også må spille håndball, sier hun.