«Esma» takker for seg – Larvik
Esmeralda Fetahovic. Foto: Svein André Svendsen

«Esma» takker for seg

Esmeralda Fetahovic kom inn i Larvik Håndballklubb i januar, for å hjelpe til etter at målvaktstrioen ble en duo da Alma Grizovic skadet seg.

Larviks nummer 1 i de 15 kampene hun spilte oppsummerer den siste halvdelen av sesongen slik:

Hvordan var det å komme inn i laget midt i sesongen?

–  For meg var det veldig enkelt, fordi klubben, trenerne og jentene var helt super-mottakelige og hjelpsomme. Alt jeg trengte hjelp til, fikk jeg øyeblikkelig hjelp til. Det ga meg stor trygghet. På banen ga Eirik og Ketil meg stor selvtillit, noe som ga meg plass til å trene i laget i mitt eget tempo.

Vi hadde flere fellesmåltider i uka, ​​noe som ga meg enda større mulighet til å bli kjent med spillerne raskere, og dermed komme raskere inn i laget.

Hvordan har tiden i Larvik vært?

– Det første jeg tenker på er ordet fantastisk. Men det har også vært ganske tøft. Jeg hadde ikke spilt håndball på lenge, og så skulle jeg komme inn i ligaen og prøve å trene og spille som sist jeg spilte.

Da jeg ikke lyktes med det, var det tøft mentalt. Jeg fikk imidlertid så mye selvtillit fra Eirik Haugdal at det ga motivasjon og energi. Da var det bare å bare prøve å gi alt og ikke gi opp. Selv kjærligheten til håndball, som jeg hadde mistet litt, var tilbake takket være den.

Hva venter nå?

– Fremtiden er usikker! Jeg har noen studier igjen, som hadde vært det naturlige valget. Men siden jeg har fått lysten til å spille håndball igjen, vet jeg ikke!

Vi får rett og slett se hva som skjer fremover, forteller den serbisk-svenske målvakten, som nå har reist til Sverige og skal nyte den nærmeste tiden med familien hjemme.