– Jeg prøver å legge opp – Larvik
Alma Hasanic Grizovic. Foto: Svein André Svendsen

– Jeg prøver å legge opp

Alma Hasanić Grizović har spilt sin siste kamp for Larvik Håndballklubb. Antakelig setter hun også et punktum for håndballkarrieren.

I sesongen 2021/22 var hun kun med i åtte kamper, før hun var uheldig og skadet seg. Opptreningen etter skade har gått etter planen, men det er vanskelig for henne å fornye kontrakten med tanke på familie- og jobbsituasjonen.

– Planen er å legge opp. Det har vært krevende med to barn og full jobb når jeg skal yte maks på håndballbanen. Det er vanskelig å ta den endelige avgjørelsen, sånn sett er det lettere å si det nå som jeg er skadet. Plutselig får jeg kanskje litt lyst når kneet bli bra igjen, for det er jo så gøy å spille håndball, sier hun.

Men det blir uansett ikke i Larvik.

– Jeg prøver å legge skoa på hylla, og det betyr kanskje at jeg har avsluttet karrieren i Larvik Håndballklubb. Jeg har hatt lyst til å avslutte karrieren her, forteller 33-åringen.

Målvakten hadde tidligere vært i Larvik i fire sesonger. Hun kom tilbake til Larvik i 2019, etter halvannen sesong i Storhamar. Da hadde hun også fått sitt andre barn, men satset i Larvik. Etter ytterligere tre og en halv sesong i Larvik er det over.

Alma Hasanić Grizović nådde totalt 205 kamper (4 mål) for Larvik. Hun er dermed blant de 25 som har flest kamper for Larvik Håndballklubb.

Hun er full av lovord om klubben, og imponert over jentenes innsats i sesongen vi akkurat har lagt bak oss.

– Det var en grunn til at jeg kom tilbake til Larvik. Det er en fantastisk klubb, med så mange flotte frivillige. Jeg er oppriktig glad i Larvik som by og jentene jeg har spilt med. Jeg er så stolt av det jentene har gjort i løpet av sesongen. Det har vært en fantastisk progresjon. Den jobben som har blitt lagt ned av alle har jeg bare gode ord å si om. Det er derfor det er så vanskelig å legge skoa på hylla, selv om jeg innerst inne vet at jeg må, sier hun.