Serieåpner hjemme mot Vipers – Larvik
Andrea Rønning. Foto: Svein André Svendsen

Serieåpner hjemme mot Vipers

Larvik starter eliteserien med hjemmekamp mot forrige sesongs seriemester, Vipers. Serieåpningen er lagt til torsdag 1. september.

Mandag ble terminlisten for kommende sesong presentert, og Larvik får en tøff start når lagene er tilbake til normalen etter pandemien, med 12 lag i eliteserien. De to første hjemmekampene er mot de to beste lagene fra forrige sesong.

Lagene Larvik møtte i playoff forrige sesong, dukker opp i de to første bortekampene. Etter seriestarten går det ni dager før neste seriekamp, som er borte mot Aker. Deretter følger Tertnes i neste bortekamp.

Mellom de to bortekampene kommer altså hjemmekampen mot Storhamar.

Se hele terminlisten her

Denne sesongen er det til en forandring mesterskap i november, ettersom fotball-VM spilles i desember. Det betyr at det blir seriekamper i desember, og 11. desember er det hjemmekamp mot nyopprykkede Volda – som Larvik møtte for tre sesonger siden i 1. divisjon. Den kampen spilles i Nesjarhallen.

EM-pausen for Larviks del blir mellom bortekampene mot Byåsen 23. oktober og Ravens 4. desember.

Larvik åpner 2023 med hjemmekamp mot Fredrikstad 8. januar. Da er serien halvspilt.

Siste seriekamp denne sesongen er hjemme mot Fana 29. mars.