Thea Bakås forlenger kontrakten – Larvik
Thea Bakås. Foto: Svein André Svendsen

Thea Bakås forlenger kontrakten

Thea Bakås blir med Larvik Håndballklubb videre denne sesongen, og har skrevet under på en ettårskontrakt.

– Jeg har en god magefølelse rundt dette. Vi har en kjempespennende høst i vente. Jeg tror det blir veldig bra, vi har to dyktige trenere og spillegruppa kommer til å bli kjempebra. Jeg er veldig glad for at jeg skal være med videre, sier hun.

Forrige sesong var første hele sesong som linjespiller for Thea Bakås. Hun kom til Larvik som bakspiller, men det siste halvannet året har hun spilt på linja.

– Det er kommet for å bli. Der har jeg mye nytt å lære, men det er veldig motiverende. Da har jeg et mål å jobbe mot. Det er masse teknisk jeg kan jobbe med, og mye jeg vil bli bedre på. Jeg har gode spillere rundt meg, og det er også motiverende for å bli bedre.

Hun forteller at hun stortrives i posisjonen, og tar flere og flere steg. Jeg fighter og står på, slik at jeg også får mer spilletid.

– Det er jo gøy å leke seg litt på trening innimellom og kunne ta en overslagsfinte i ny og ne.

Men hun forsikrer at hun trives kjempegodt på linja og har forutsetninger for å utvikle seg mer der.

– Jeg elsker å trene, og i sommer har det vært mye egentrening. Det håper jeg å få nytte av til høsten. Det er ekstra gøy når man får til nye ting man har øvd på, sier hun.

Om et år er Thea Bakås ferdig utdannet grunnskolelærer med master i norsk. Hun skal jobbe som norsklærer på toppidrett ungdomsskole i Porsgrunn.

– Det passer fint å være student og spille håndball, sier hun.