Sikker NM-seier for juniorene – Larvik

Sikker NM-seier for juniorene

Larvik Håndballklubbs J20 er klar for åttedelsfinale i NM junior etter seier 37-23 over Sotra utenfor Bergen onsdag kveld.

Sotra ledet i åpningsminuttene, før søstrene Vinjevoll scoret fire på rappen og sendte Larvik foran 5-2. Astrid Løke fulgte opp og sikret Larvik firemålsledelse etter snaue fem minutters spill.

Larvik ledet 20-15 ved sidebytte.

Trioen Astrid Løke, Ingrid Vinjevoll og Silje Vinjevoll (bildet) fortsatte scoringsiveren etter pause, og endte til sammen opp med 21 av Larviks totalt 37 mål i oppgjøret.

Trener Lars Wallin Andresen konkluderte med at det ble en sikker seier i en OK kamp.

– Vi sleit stort bakover i 1. omgang, men scoret nok mål fremover. Spesielt Ingrid Vinjevoll dominerte. Etter en god pausesnakk var det et helt annet forsvarslag på banen, forteller han.

Silje Vinjevoll og Astrid Løke sammen med Frida Brenden gjorde en strålende 2. omgang.

Emma Helland-Døvle var tilbake i kamp for første gang siden skaden i sommerens mesterskap.

Fakta fra kampen

I 4. runde (åttedelsfinaler) møter Larvik vinneren av oppgjøret mellom Halsen og Charlottenlund (spilles 20. september).

Åttedelsfinalen skal spilles innen 20. oktober.