Hedret tidligere stjerner – Larvik
Foto: Svein André Svendsen

Hedret tidligere stjerner

Før Storhamar-kampen onsdag, ble hedersveggen Wall of Fame avduket i publikumsinngangen til hallen.

Der har åtte tidligere stjerner i klubben fått sin plass – sju spillere og en trener.

For å kunne havne på veggen må karrieren være avsluttet, forklarte styreleder Jan Thore Lauritzen da han ble intervjuet før kampen. Derfor kan det være flere aktuelle kandidater, som fortsatt er aktive.

Av de åtte som er hedret på veggen, hadde seks mulighet til å være til stede og se den spennende kampen mot Storhamar, som til slutt endte uavgjort.

Trener Marit Breivik, som ledet Larvik til klubbens første seriegull, er hedret av klubben sammen med spillerne Kristine Duvholt Havnås, Lina Olsson Rosenberg, Tonje Larsen, Lene Rantala, Kari Mette Johansen, Linn-Kristin Riegelhuth Koren og Karoline Dyhre Breivang.

Alle fikk i tillegg overrakt blomster før avkast i kampen, som ble sett av 494 tilskuere. Det er tredje flest etter pandemien.

Historisk sett har Larvik mange seirer over Storhamar, men i 2018/19 snudde det. Dette var første poeng mot Storhamar siden uavgjort-kampen i Larvik 20. februar 2019.

Larvik spilte uavgjort hele fem ganger i 2021/22-sesongen – noe som er klubbrekord.

– Forrige sesong var vi eksperter på uavgjort. Jeg håper dette var den første og siste denne sesongen, kommenterer Tirill Mørch.