Fikk til veldig mye – Larvik
Tirill Mørch.

Fikk til veldig mye

Søndag avsluttes rekruttlandslagets samling og kamper i Nord-Makedonia, der Larvik-spiller Tirill Mørch debuterte.

– Det har vært en veldig fin, morsom og lærerik samling. Jeg syns det sportslige har fungert bra og jeg har spilt på meg selvtillit, forteller Mørch fra Nord-Makedonia.

De norske rekruttene vant begge kampene, 27-26 i den første og den andre 37-27.

– Vi nådde de fleste målene vi satte oss før kamp, og det er veldig gøy at vi klarte å spille såpass bra med bare to treninger sammen før kamp. Personlig syns jeg at jeg fikk til veldig mye og håper å ta med meg disse erfaringene tilbake i klubb, oppsummerer Larviks linjespiller.

Hun forteller at hun er veldig stolt og takknemlig for at hun ble tatt ut.

– Jeg synes jeg har fått vist fram hva som bor i meg både på og utenfor banen. Jeg har trivdes veldig godt og syns miljøet i gruppen var helt supert! Det er mye å glede seg over, etter første rekruttlandslagssamling, sier hun.

Tirill Mørch.