Fantastisk seier over Molde – Larvik
Foto: Svein André Svendsen

Fantastisk seier over Molde

Larvik rykket ut av startblokkene så det luktet svidd mot Molde, og hadde kontroll på oppgjøret gjennom begge omgangene.

Larvik vant 30-26 (18-10) over Molde.

Etter fem serierunder har Larvik tatt tre poeng mot klare medaljekandidater i årets serie. Uavgjort mot Storhamar og nå seieren over Molde.

Åtte måls ledelse til pause ga en fin pekepinn på hvor gode Larvik var i denne kampen. Ett kvarter før slutt hadde Molde scoret 15 mål og Larvik var fortsatt foran med åtte.

Men før kampen følte ikke Amanda Kurtović seg sikker på at dette var dagen da Larvik skulle beseire Molde for første gang etter at laget var tilbake i eliteserien.

– Vi har hatt to dårlige treninger i forkant, og jeg skal ærlig si at jeg hadde en dårlig magefølelse – så at det gikk så bra nå, er jeg utrolig glad for. Det var sykt digg, en fantastisk seier i dag. Det skal vi være glade for, sier Kurtović.

Hun synes at for hver kamp som går, bortsett fra Tertnes, klarer klubben å løfte seg litt for hver gang.

– Det er veldig positivt, men så synes jeg det svinger litt for ofte og for mye. Toppene våre er gode, men dalene er for lave. Det er naturlig å falle i løpet av kamper, men bunnivået vårt må vi heve. Slipper vi oss ned to prosent er nok til at motstanderen tar oss igjen.

Onsdag var det viktigste at det ble to poeng.

– Men det hjelper ikke å vinne over topplagene hvis vi ikke vinner de kampene vi må ta for å komme blant topp seks, minner hun om.

Fakta fra kampen

Eli Skogstrand sto en fantastisk kamp i mål for Larvik og var viktig for seieren. Foto: Svein André Svendsen
Herlig jubel etter seieren. Foto: Svein André Svendsen